Categorieƫn
General

Project online

Vandaag is Perfect Tappen online gegaan. Dat is een tapcursus van Heineken met een combinatie van film en vragen.

Aan deze website heb ik meegewerkt. Heb de eerste opzet gemaakt en daarna is het – ivm de
drukte – overgenomen en afgemaakt door een collega. Het eindresultaat is heel kewl geworden, al zeg ik het zelf.

Verwacht morgen of maandag mijn eerste echte totale project online te zien. Die is helemaal gaaf. Dus kom snel terug šŸ˜€

2 reacties op “Project online”

Volgens mij klopt er een theorievraag niet. Namelijk de vraag over het nut van een schuimkraag. Als ik (volgens mij) het goede antwoord kies krijg ik te zien dat ie fout is. De oplossing heeft echter betrekking op de volgende vraag!

Dat heb ik dus ook. Ik heb hem de eerste keer gedaan, haalde toen zo’n dramatische score dat ik het nog een keer deed daarna en toen liep de vraag iedere keer een vraag achter zeg maar. Heel vreemd .. kon hem ook niet uitspelen toen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *