Heb er de hele dag over gedaan om onderstaande post te schrijven. Eerst op werk stukje bij beetje begonnen en daarna nu net thuis afgemaakt. Nou, lees en reageer maar😀

Het afgelopen weekend bestond hoofdzakelijk uit wat klusjes, de vaste programma’s op tv kijken en het rommelen aan de nieuwe Rakso. Zaterdagochtend eerst met een aanhanger een koelkast opgehaald uit Naarden – voor m’n uitzet. Daarna verder gegaan met de nieuwe opzet van Rakso. Soms dan ineens bevliegt het je, dan ineens wil je het design omgooien en daar begon ik dus vorige week mee. Uiteindelijk was ik tegen het eind van de week tevreden met m’n nieuwe design en kon ik beginnen met uitwerken. Maar daarvoor moesten er ook een aantal aanpassingen gemaakt worden aan de achterkant.

Nu loop ik al langere tijd (lees: maanden) met het idee rond om de achterkant van Rakso eens helemaal opnieuw te maken. Ik zit nu steeds elke post in de database te schrijven en te bewerken, alles gewoon hard erin te kloppen en dat werkt niet. M’n nieuwe design is anders opgezet dan het huidige, dus ik moest sowieso bepaalde zaken aanpassen. Maar ik besloot om alles opnieuw te maken, wel zo makkelijk. Dus daar ben ik dit weekend mee bezig geweest, de achterkant van Rakso.

Eerst met de noodzakelijke dingen en daarna verder met de handige toevoegen. Zo zullen jullie – als hij klaar is – gewoon eenvoudig het adres van een website kunnen invoeren en dan maakt mijn achterkant er zelf een link van. En het archief wordt aangepast en nog meer toevoegen. Ik hou jullie nog even in spanning, dan is het veel meer een verrassing 😀

Uiteindelijk was zondag de achterkant voor 90% klaar en kan ik beginnen met het omzetten van het design naar iets werkends. Hoop hem in de loop van deze week omgezet te hebben en dan kan hij – hopelijk – eind van de week live 😀

Blijf dus terugkomen, ineens is het allemaal anders 😀