Een eiland in de oceaan van weblogs

Nieuw! Nu nog beter!

Eindelijk is het zover. Het nieuwe design van Rakso met een vernieuwde achterkant is bijna klaar en staat online. Heb er de afgelopen weken in m’n avonduren aan gewerkt en zie hier het resultaat 😛

Maar wat is er dan aan veranderd – behalve het mooie, nieuwe, strakke design?
De grootste veranderingen zitten eigenlijk aan de achterkant, maar aan de voorkant is er nu de mogelijkheid om te zoeken, is er een zogenaamd kruimelpad, staan de korte berichten er ook gewoon tussen (en je kan er zelfs op reageren) en ik heb nu ook ‘clean urls’.

Het is nog niet helemaal af alles, zo moet ik het archief en het zoeken nog afmaken en zitten er nog wat foutjes veroorzaakt door de clean-urls :P. Maar ik kon niet meer wachten en heb hem nu net online gegooid.

Hoor graag wat jullie ervan vinden 😀