Een eiland in de oceaan van weblogs

Lijstje

Heb weer eens geen zin om een lange post te schrijven, dus is het weer tijd voor een lijstje:

// Sinds de vernieuwde Rakso online staat, heb ik gemerkt dat een aantal zaken nog niet goed werken. Zo doen de plaatjes in de posts het niet (goed) en moet ik nog steeds naar het archief kijken. Maar omdat hij nu online staat, is de druk er ineens vanaf :S

// Vond vanavond dit reclamefilmpje (7 MB). Is een filmpje voor de nieuwe Xbox 360, alleen mocht hij niet uitgezonden worden. Maar vond hem eigenlijk wel stoer, dus daarom krijgt hij een plekje hier op Rakso.

// Met mij persoonlijk gaat het nu ook alweer iets beter. Afgelopen maandag ben ik ’s middags (om 16 uur pas) ziek naar huis gegaan en gister en vandaag thuis gebleven. Maar gaat alweer wel aardig. Loop nog wel te snotteren en nog last van kriebelhoest. Voor de rest nog klein beetje hoofdpijn en c’est tout 😀 Morgen gewoon weer aan den slag.

Dat was weer het lijstje. Adios! 😛