Joe – de MP3-speler – heeft sinds ik hem kreeg een leren hoesje om zich heen. Dat was voornamelijk om hem te beschermen tegen de boze buitenwereld. Maar ik kreeg er een beetje genoeg van, vond het hoesje niet mooi en hij zat beetje te ruim. Daarom besloot ik vorige week donderdagavond om een Iskin jasje voor hem te bestellen – uit Canada.

Direct betaald – met de kredietkaart – en nu (4 dagen later) lag hij al te wachten op de keukentafel. Dat is pas lekker snel, pakjes uit Nederland doen er soms nog langer over. Maar ja, werd wel verstuurd met UPS.

Het jasje past echt perfect en ziet er mooi uit. Het zit als gegoten en er zat zelfs een riemclip bijgeleverd. Misschien ooit handig, maar nu overbodig. 😛

Nou. Joe straalt weer en ik kan weer genieten van alle mooie muziek die hij ten gehore brengt.