Een eiland in de oceaan van weblogs

Gebroken

Gisteren Sinterklaas weer eens een handje geholpen door Pietengym te geven op de basisschool waar Nath werkt.

’s Ochtends om 7:30 waren we er al, eerst omgekleed en daarna begon het sminken. Om 8:45 was m’n eerste optreden als Piet. Totaal over de hele dag 6 klassen gehad en uiteindelijk kroop ik om 15:00 helemaal doodop onder de douche en begon de grote schoonmaakklus.

’s Avonds waren m’n benen vreselijk moe, had ik nog wat restjes smink rond m’n ogen en bonkte m’n hoofd pijnlijk. Nu – een dag later – heb ik nog steeds wat smink in m’n ogen en nog spierpijn in m’n benen 😛

Heb nu nog meer respect voor juffen dan ik al had. Wat een zware baan! Hele dag lopen/staan/hurken/praten en al die kinderen in toom houden. Het is leuk voor even, maar om dat elke dag te moeten doen… moet er niet aan denken 🙂

Ik was helemaal kapot aan het einde van de dag, maar het was super leuk om te doen en zeker m’n vrije dag waard 😛