Toch maar weer even makkelijk doen, maar weer een lijstje uit m’n mouw toveren:

// Gister ziek thuisgebleven. Had al langer last van m’n keel, maar gister zathet echt helemaal dicht. Vooral ’s ochtends kreeg ik letterlijk geen hap meer door m’n keel. ’s Middags nog wel wat gewerk, maar ’s avonds toch het hardlopen even overgeslagen.

// Vandaag gewoon weer gaan werken. Had veel minder last van m’n keel, maar voel hem nu weer opkomen 🙁
Op werk lekker bezig met meerdere projecten en gaat echt heerlijk. Kan niet beter 😀

// Prive gaat ook alles goed – behalve dan m’n keel. Ben bezig met de nieuwe Rakso en daarnaast nu de nieuwe computer voor de Veldwijkjes in elkaar aan het zetten. Heel stoer ding, bijna beter dan de mijne 😛

// En morgen is het dan weer zover: ik word weer jaartje ouder. Dan ben ik alweer 25 :S

Nu nog even prutsen aan de computer en aan Rakso en dan vroeg onder de wol 🙂