Gisteravond gingen Nath en ik naar Brigitte Kaandorp, in Carr?. Eerst – na werk – even gegeten in een pizzaria, viel beetje tegen, maar was wel gezellig. Daarna naar Carr?. We hadden plekken op de gallerij (= balkon) en daardoor was Brigitte beetje klein 😛

De voorstelling was beetje mwa :S. Aan de ene kant was het wel lachen, maar aan de andere kant was het soms beetje net-niet. Voor de verandering had ze deze keer een verhaal en dat maakte het soms een beetje gemaakt.

Ik vond altijd de kracht van Kaandorp dat ze eigenlijk nonchalant het podium op kwam lopen en dan gewoon lekker ging kletsen met het publiek. Dat deed ze gisteravond ook wel een paar keer en dat was dan ook wel super lachen, maar ze deed het te weinig… vond ik dan 😛

Het was wel keertje leuk zo’n avondje, maar uiteindelijk lagen we pas om 0:00 in bed. En vanochtend ging gewoon weer de wekker om 7:00 😛