Een eiland in de oceaan van weblogs

Verlaat weekendverslag

Door het drukke werken vandaag ben ik er helemaal niet aan toegekomen om te vertellen over m’n weekend. Dus bij deze nog even een kort verslagje 😉

// Zaterdagochtend voor het eerst ’s ochtends gelopen. Normaal doen we dat op maandag en donderdag, maar deze keer ook nog eens op zaterdag. Ging niet helemaal super, blijkbaar was m’n lichaam nog niet wakker 😛

Daarna zijn we naar Amsterdam gegaan. Eerst met de tram van het station naar de Dappermarkt en daarna weer terug gelopen – over de Dappermarkt en alles. Was een stevige wandeling, maar wel leuk. Ons einddoel was mijn oma, waar we dan ook halverwege de middag aankwamen. Daar gezellig gekletst en tegen etenstijd weer richting huis gegaan.

// Zondags eventjes uitgeslapen, maar toen moesten we alweer de hort op. Deze keer gingen we naar een familiefeest in Velserbroek. Daar was een tennistournooi georganiseerd, maar aangezien ik nog nooit getennist had, werd ik ingedeeld bij de ‘kneuzen’.

Desondanks was het heel leuk, want daardoor kon ik lekker beetje wennen aan het spel en al snel stonden we de ballen vrolijk over het veld te spelen. En als afsluiting was er een barbeque.

Al met al dus een lekker weekend gehad. Vanavond ga ik samen met vriend Craggie naar Wallace and Gromit, dus dat wordt genieten 😀