Een eiland in de oceaan van weblogs

Stil, druk en weekend

Het was alweer een tijdje stil op het eiland Rakso. Er blies een stug windje, gelukkig geen orkaan, maar toch bleven de bezoekers niet lang. Dit kwam omdat er weinig nieuws was, al bijna een week waren er geen nieuwe berichten geplaatst en er heerste een doodse stilte op het weblog-eilandje.

Tijd om het weer eens af te stoffen. Dus hier weer een nieuwe post, maak er wel weer een lijstje van. Kan ik alles in proppen en daardoor alle achterstand in een keer weer inlopen.

// Donderdag uiteraard weer gelopen met vriend Craggie, zoals we elke maandag en donderdag doen. Het gaat steeds lekkerder, we lopen nu 4,4 km in 25 minuten (met een keer ff minuutje wandelen). Dat is dus gemiddeld ruim 10 km per uur 😛

// De dag erna (vrijdag) was het zo druk op m’n werk dat ik tot 19:30 heb zitten werken. Toen werd ik naar huis gestuurd 😀

// Het weekend eigenlijk weinig gedaan. Zaterdag beetje internetmonteur gespeeld, maar kon uiteindelijk niets doen. Daarnaast nog even de nieuwe digitale-camera aangesloten en aantal testfoto’s gemaakt. ’s Avonds weer naar de eerste aflevering van Idols gekeken en het was weer vanouds lachen-gieren-brullen 😀

// Zondags lekker uitgeslapen, aantal potjes Kolonisten van Catan gespeeld, nog ’n aflevering van Prison Break gekeken en toen naar Nath d’r ouders vertrokken.
Daar hebben we nog beetje zitten chillen, potje Triviant gespeeld (Nath en ik hebben gewonnen) en daarna heb ik nog even een rondje gehardlopen. ’s Avonds lekker nasi gegeten en toen vroeg het bed ingedoken.

// Vanochtend weer vroeg op, bijna verslapen, maar kwam uiteindelijk keurig om 9:00 op m’n werk. Daar weer heerlijk gewerkt en kom net terug van hardlopen. Weer ons vast rondje gelopen, ging weer heerlijk. Echt geweldig hoe het elke keer beter gaat. Binnenkort ons rondje maar eens vergroten 😛

Dat was het wel zo’n beetje, maak niet super gave dingen mee, maar ja 😛
Nu nog even God of War spelen en dan lekker weer slapen. Morgen weer lekker werken 😀