Een eiland in de oceaan van weblogs

Rustig en druk

De afgelopen week was het rustig op het eilandje Rakso. Het enige wat ik meldde aan de bezoekers was dat ik begonnen was bij Qi, voor de rest niks meer van me laten horen.

// Het was wel heel druk op m’n nieuwe work. Vanaf de eerste dag meteen aan het werk gezet, met verschillende projecten bezig geweest en gister werd ook m’n nieuwe PC bezorgd. Mooi ding en zeker heel handig.
Werk er nu bijna een week en bevalt me uitstekend. Heb leuke collega’s (en zeg ik niet om te slijmen), doe leuke projecten en vooral het feit dat ik gewoon fulltime kan Flashen is echt gaaf. Zal binnenkort eens wat laten zien, want er zal eerdaags wat van mijn werk live gaan. Ik hou jullie op de hoogte 😀

// Vandaag m’n telefoon – die ter reparatie was – opgehaald. Bleek niet te repareren, maar krijg ter vervanging een nieuw toestel. Deze is dus exact hetzelfde, alleen mist hij m’n eigen ringtone ?n ik mis nu al m’n nummers. Die waren namelijk opgeslagen op m’n telefoon en maar gedeeltelijk op m’n SIM-kaart :S
Dus mocht iemand me willen bereiken, bel mij, ik kan jou niet bellen 😀

// Vanavond ook nieuwe schoenen gekocht… K-Swiss… vond het altijd wel mooie schoenen en nu zelf dus een paar gekocht. Pas ook wel beetje bij m’n nieuwe werkgever; hip en stijlvol 😀