Een eiland in de oceaan van weblogs

Robots, cabaret, tennis en meer

Hierbij weer – voor het gemak – even een lijstje met rommel:

// Gisterochtend moest ik naar de tandarts. Heb een hele goede, vriendelijke (vrouwelijke) tandarts. Ze weet altijd heel veel en elke keer verbaast het me weer dat ze zoveel van je gebit kunnen aflezen. Nu ook weer: “Ik zie dat je rechtshandig bent, je begint moet poetsen altijd rechtsonder en gaat dan naar linksboven.”. Helaas moeten m’n andere verstandskiezen er binnenkort ook uit, maar deze keer moet ik helemaal naar de kaakchirurg :S Help!

// Gisteravond had ik Robots gehuurd. Leek me wel wat; van de makers van Ice Age – die ook leuk was. En eigenlijk vond ik Robots nog leuker.
Het speelt in een robotwereld, alles is robot-georienteerd, dus ze eten schroefjes, babys worden echt ‘gemaakt’ (in elkaar gezet) en andere leuke knipogen. Heb een aantal keer hardop zitten lachen om deze film, zeker een aanrader dus 😀

// Morgenavond gaan we naar Carr?. Had een aantal weken geleden iets gepost over cabaret en heb toen eigenlijk direct kaartjes voor Brigitte Kaandorp besteld. We hebben zelfs mooie plaatsen: op eerste rij in het midden van het balkon. Dat wordt dus lekker lachen morgen 😛

// Zondag gaan we naar een verjaardagsfeest en dan gaan we tennissen. We doen dan wel mee aan het ‘Kneuzen-tournooi’, maar toch. Ik heb nog nooit getennist, dus het zal mij benieuwen. Volgens mij krijg ik die bal niet eens over het net 😛