Een eiland in de oceaan van weblogs

Nieuwe werknemer Qi

AMSTERDAM – Van onze verslaggever
“Het is echt gaaf bij Qi!” roept Oskar vol enthousiasme over z’n eerste week bij Qi. “Vrijwel alleen maar kewle, creatieve dingen maken, ik heb leuke collega’s en uiteraard lekker veel Flash. Echt stom, maar heb nu al zin om maandag weer aan de slag te gaan.”. Terwijl hij verteld over z’n eerste ervaringen zit er een big smijl op z’n gezicht.

Alhoewel hij pas vijf dagen gewerkt heeft, weet hij nu al, dat hij hier goed op z’n plek zit. Het is duidelijk te zien dat hij het naar z’n zin heeft bij Qi en vol trots meldt hij dat eerdaags z’n eerste werk online komt te staan. Ook kwamen z’n nieuwe collega’s ter sprake; dat hij meteen goed opgevangen werd, meteen aan de slag kon en dat hij zich al snel op z’n plek voelde.

Aanstaande maandag begint z’n tweede week en hij heeft er nu al zin in. Oskar heeft beloofd ons op de hoogte te houden van z’n ervaringen en z’n werk. We zijn benieuwd 😀