CategorieΓ«n
General

Gebroken oren

Begin dit jaar – in februari om precies te zijn – kwam Joe de MP3-speler in m’n leven. Met hem kwam ook m’n koptelefoon van Sennheiser.
Elke dag heb ik weer plezier van dit duo; elke ochtend en avond in de bus schuif ik Senn(heiser) over m’n oren en luister naar de klanken die Joe te gehoren brengt.

Elke ochtend, tot gisterochtend. Toen bleek Senn gebroken te zijn. Hij had onderin m’n tas klem gezeten, waarschijnlijk onder Harry Potter en de Orde van de Feniks (672 pagina’s). Daardoor was hij aan een kant afgebroken en bungelde een oortje zielig aan het kabeltje.

Senn werd dus onbruikbaar en dus werd een oude vriend – Sony – weer uit de kast getrokken. Sony zit helaas veel minder comfortabel en produceert ook minder kwaliteit qua geluid. Maar gelukkig ben ik binnenkort jarig en heb dus – eindelijk – iets voor op m’n verlanglijstje. πŸ˜€


Hier een foto uit de gelukkigere tijden, toen Senn nog niet gebroken was πŸ˜›

8 reacties op “Gebroken oren”

Geinig, die hoofdtelefoon heb ik ook. Bij mij zit ie regelmatig klem in mijn tas, maar gelukkig doet ie het nog steeds. Ik weet niet welke hoofdtelefoon van Sony je hebt, maar ik had zo’n freestyle. Ik vind het geluid van de Sony eigenlijk beter dan de Sennheiser. Wel balen voor je πŸ˜‰

@sander: ik heb hele tijd die Sony gehad, daarna even een Philips maar die zat helemaal niet lekker. Maar die Sennheiser zat echt goddelijk πŸ˜€


Huidige tijdelijke vervanger

@hh: vind die in-ear dingen heel irritant zitten. Gaan m’n oren pijn van doen. En deze hoofdtelefoons hebben allemaal een nekband, dus gaat m’n haar (tuurlijk) niet van in de war πŸ˜›

@skar: Die sony zit niet erg lekker nee, ik kreeg er altijd pijn aan de achterkant van mijn oren van. Ook die kapjes gingen snel stuk. Maar dan nog blijf ik het geluid beter vinden πŸ˜‰

@sander: Geluid van de Sony vond ik altijd prima, totdat ik die Sennheiser kreeg. Nu merk ik duidelijk verschil, die Sony is veel doffer qua geluid (vind ik dan). En die Sony irriteert inderdaad achter m’n oren en nu gaan die fliebeltjes achter je oren kapot πŸ˜›

Maar ben het met je eens wat geluid betreft over de oordopjes πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *