Een eiland in de oceaan van weblogs

Gebroken oren

Begin dit jaar – in februari om precies te zijn – kwam Joe de MP3-speler in m’n leven. Met hem kwam ook m’n koptelefoon van Sennheiser.
Elke dag heb ik weer plezier van dit duo; elke ochtend en avond in de bus schuif ik Senn(heiser) over m’n oren en luister naar de klanken die Joe te gehoren brengt.

Elke ochtend, tot gisterochtend. Toen bleek Senn gebroken te zijn. Hij had onderin m’n tas klem gezeten, waarschijnlijk onder Harry Potter en de Orde van de Feniks (672 pagina’s). Daardoor was hij aan een kant afgebroken en bungelde een oortje zielig aan het kabeltje.

Senn werd dus onbruikbaar en dus werd een oude vriend – Sony – weer uit de kast getrokken. Sony zit helaas veel minder comfortabel en produceert ook minder kwaliteit qua geluid. Maar gelukkig ben ik binnenkort jarig en heb dus – eindelijk – iets voor op m’n verlanglijstje. 😀


Hier een foto uit de gelukkigere tijden, toen Senn nog niet gebroken was 😛