Een eiland in de oceaan van weblogs

Eerste werkdag

M’n eerste werkdag ooit was donderdag 4 april 1996. Ik ging werken als vakkenvuller bij de Super (inmiddels alweer Super de Boer) en heb dat totaal 2 maanden volgehouden. Daarna kwamen baantjes als vakantiekracht, krantenbezorger, stagiair bij verschillende internetbureau’s en uiteindelijk april dit jaar in dienst getreden bij Framfab. Daar ben ik onlangs vertrokken en vandaag was m’n eerste officiele werkdag bij m’n nieuwe werkgever, Qi.

En dat is goed bevallen. Was van te voren beetje angstig dat de mensen niet leuk zouden zijn, dat ik stom werk moest gaan doen of misschien wel dat ik Framfab zou gaan missen. Maar niks van dat, ik voel me er thuis, de mensen zijn heel aardig en het werk is nog stoerder dan ik had verwacht.

Alleen maar Flash. Ik ben de hele dag aan het Flashen en kan me dus ook voor de volle 100% op Flash richten. Heb vandaag al aan drie (kleine) dingen gewerkt, werd meteen het diepe in gegooid. Was wel gaaf om te zien dat ze m’n aanwezigheid waarderen 😀

De sfeer is heel anders, beetje lastig te omschrijven, maar het is in ieder geval goed. Hou jullie op de hoogte en zodra ik iets klaar heb om te laten zien, laat ik het weten. 😀