Afgelopen weekend bestond voornamelijk uit autorijden, gezellig kletsen en bowlen.

Zaterdagmiddag naar een vriendin van Nath geweest. Ze woont samen in Ede, dus was een klein uurtje met de auto. Daar lekker zitten kletsen, spelletje Kolonisten van Catan gespeeld (best wel kewl spel eigenlijk) en daarna heerlijk zelfgemaakte quiche gegeten. Na het eten naar de bowlingbaan gegaan, gebowled (en ik won, overduidelijk :D) en daarna nog even lekker op een terrasje wat gedronken en wat chippies gegeten.
Uiteindelijk waren we pas om 0:30 thuis en kropen we in bed.

Zondagmiddag gingen we weer richting Ede, maar we reden ietsje verder. Een klein half uur verder, om precies te zijn, naar Nijmegen. We gingen naar het verjaardagsfeestje van Tigi. Daar ging het vrijwel hetzelfde als zaterdag, eerst even lekker kletsen, toen eten (dit keer patat met kleine snackjes) en daarna weer richting de bowlingbaan.
Het enige verschil was dat ik deze keer twee van de drie potjes won en dat we – gezien de reistijd – wat eerder vertrokken.

Uiteindelijk waren we tegen 22:30 thuis en doken een uurtje later ons bedje in. Want de volgende dag – vandaag dus – zou de wekker ons weer vroeg uit bed roepen.

Voel wel m’n armen hoor… beetje loom van al dat gebowl 😀