Afgelopen weekend was een rustig weekendje. Ik hoefde geen zand te scheppen en dat maakte het weekend meteen weer relaxed.

Zaterdag kwam er familie eten bij Nathalie thuis. D’r moeder had italiaans gekookt. Had heel wat uurtjes in de keuken gestaan en dat was te proeven. De helemaal zelfgemaakte bolognese-saus was verrukkelijk, net zoals de mosselen, tagliatelli en de salade. De tiramisu – ook helemaal zelf gemaakt – was ook perfect, al heb ik dat zelf niet goed kunnen beoordelen, omdat ik er zelf niet zo’n fan van ben 😛

Zondags heerlijk op de bank gehangen, beetje Harry Potter gelezen en ’s middags naar m’n moeder gegaan. Daar heb ik samen met m’n moeder pannenkoeken gebakken (ook heerlijk) en nog lekker zitten kletsen.

’s Avonds al tegen 21:15 naar bed gegaan, want we waren doodop. Waarvan? Zou het niet weten, zoveel hebben we niet gedaan. Maar wel weer lekker weekendje.