Vorige week was m’n laatste dag bij Framfab en over ruim anderhalve week begin ik bij Qi. Maar daartussen zitten dus twee hele weken vrij. Twee weken vol met leegte, vol met tijd om dingen te doen waar je normaal geen tijd voor hebt en twee weken lekker rust.

De afgelopen week was dus lekker rustig. Heb m’n telefoon teruggebracht naar Vodafone, omdat hij beetje stukkende was. Heb m’n PS2 laten nakijken (en hij bleek perfect in orde te zijn). Heb nieuwe games binnen gekregen voor m’n PS2 en die dus uitgetest.

Daarnaast ben ik nog beetje bezig geweest met het maken van een ontwerp voor m’n portfolio en heb dat afgewisseld met beetje racen en beetje schieten op de PS2. En vond het een hele fijne wisselwerking: beetje designen, beetje gamen, beetje designen, beetje gamen 😀

Het komende weekend en de volgende week ook weinig vaste plannen. Wil m’n portfolio proberen op te zetten, een begin te maken en daarnaast gewoon lekker gamen. Voor de rest nog weinig plannen.

Alleen vanavond, dan heb ik wel iets. Dan is er namelijk het afscheidsfeestje bij Framfab, dus dat wordt feesten 🙂