Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Mengelmoes

Het afgelopen weekend gebeurde er niet veel. We gingen naar Lelystad om daar wat dingetjes te kopen bij de Action, we bezochten Almere-Stad voor wat andere aankopen en zondag klusten we een zogenaamd ‘vertelkastje’ in elkaar.

Dit was eenvoudiger dan het klinkt: eerst het ontwerp op papier gezet, daarna overgenomen op het hout en daarna alles uitgezaagd met de decoupeerzaag. Nath heeft hem toen van een likje verf voorzien en hij hoeft nu alleen nog maar in elkaar geschroeft te worden en dan is hij klaar voor gebruik 😀

Vandaag heb ik weer genoten van m’n vrijheid. Overdag beetje aan m’n portfolio-in-ontwikkeling rommelen, beetje gamen, beetje series kijken en ’s avonds gekookt. Later vanavond weer ons vaste rondje gehardlopen en daarna achter de computer nog wat cabaret bekeken.

Had een tijdje geleden eens de site van de Vara gevonden, hierop staan heel veel fragmenten van cabaret-voorstellingen. Deze fragmenten zijn gewoon te bekijken (gratis) en er valt dus volop te lachen. Voor ieder wat wils. Van Bert Visscher tot Youp van ’t Hek. Bijna iedere cabaretier is er wel te vinden.

Enkele persoonlijke aanraders:
Brigitte Kaandorp
Guido Weijers
Herman Finkers
Maar deze van Hans Teeuwen deed mij echt de tranen van het lachen rollen. Echt grappig.

Toch maar weer eens kijken of we eens een cabaret-voorstelling kunnen bezoeken. Toch wel leuk, eens iets anders 😀

Vorige

Niet zo druk

Volgende

Afgelopen en komende week

 1. :h:.

  What the heck moet je nou in vredesnaam met een vertelkastje? Je hebt niet eens kinderen!

 2. skar

  Haico, Nath werkt op een basisschool. Momenteel doet ze d’r LIO (afstudeerstage) in de kleuterklas. Dus zo’n vertelkastje is heel handig 😀

 3. Eva

  H? tof man, die Guido, ik ben al een paar bij zijn optreden geweest! Hij is druk, maar echt lachen. Bij zijn eerste optreden waren er niet veel mensen, nu is die telkens volgeboekt! Balen, maar als jij kaarten kan regelen voor Nath, jezelf, craggie en ik….gaan we dan? WHahhaah

 4. skar

  Prima. Dat is afgesproken. Maar eerst gaan we 13 oktober naar Brigitte Kaandorp, in Carr?. En dan 2 december naar Hans Liberg.

  Maar zal eens kijken voor begin volgend jaar ofzo 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén