Een eiland in de oceaan van weblogs

Lijstje

Ff makkelijk, weer een lijstje

// Afgelopen paar dagen weer druk bezig geweest met de uitbereidingen aan de website van Ambi Pur. Er moesten meerdere talen ondersteund worden en dat werkt nu (op een testgedeelte). De website leest XML in en kan dus per taal helemaal anders zijn (qua content). Maar dat moest dus voor vandaag af zijn, dus dinsdag weer tot 22:30 hier gezeten :S

// Kreeg van een collega een kewle site: deze. Allemaal kewle flashspelletjes. Maar niet van die baggerspelletjes, maar echt grafisch heel mooi gemaakt en ook heel origineel. Deze bijvoorbeeld is heel kewl, simpel maar heel verslavend 🙂

// Nog steeds bezig met m’n zoektocht naar een huisje. Heb een mooie – denk ik – gevonden, maar nu is het dus afwachten als hoeveelste ik eindig op de lijst. Later hier meer over 😀

// Aankomend weekend ook weer druk. Zaterdag gaan we naar Het Boekenfestijn in Utrecht. Vorig jaar daar ook geweest en is zeker een aanrader. Bergen boeken, informatief, fictie, romans, strips en ook CD’s en DVD’s. Alles wat je maar zoekt dus. En allemaal tegen een spotgoedkope prijs. Dan ’s avonds gaan we naar het WK Honkbal, de wedstrijd Spanje – Griekenland. Lijkt me wel kewl eens, zo’n wedstrijd bijwonen.
En dan zondag gaan we in de tuin stenen uit het terras halen en beginnen de grond af te graven, want over een paar weken gaan ze beginnen met de uitbouw 😀

Druk druk druk dus, maar nog altijd leuk 🙂