Categorieรซn
General

Even ophalen

Vriend Craggie en z’n vriendin (Eva) ophalen van Schiphol. Ze waren een weekje naar Kreta geweest, heerlijk weer gehad, leuke dingen gedaan en gezien… en ik had beloofd ze op te halen.

Samen met brother Jasper om 0:50 in de auto gesprongen en om 1:45 (’s nachts) was het vliegtuig geland. Nog even gezellig wat gedronken samen en toen de auto in. En na nog een klein uurtje rijden hen thuis gedumpt, terug naar huis gereden en ik zit hier nu dus om kwart voor vier midden in de nacht te typen. Met m’n gekke hoofd. Dus ik duik nu lekker m’n nest in en het is maar goed dat ik morgen niet hoef te werken – zoals brother Jasper ๐Ÿ˜€

Maar mij hoor je niet klagen hoor, daar ben je vrienden voor ๐Ÿ™‚

2 reacties op “Even ophalen”

Jas is ’s ochtends gewoon naar z’n werk gegaan (om iets van 8.00 moest hij beginnen). ’s Middags was hij vrij en heeft toen nog even geslapen. En bij het avondeten was hij dus beetje dromerig/knorrig ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *