Een eiland in de oceaan van weblogs

Bezig weekend

Afgelopen weekend was weer een druk weekend (as usual). Zaterdag vroeg opgestaan en samen met Nath, Craggie en zijn vriendin Eva in de auto gestapt en naar de Jaarbeurs (Utrecht) gegaan.

Daar eerst naar het Boekenfestijn geweest. Daar drie uur rondgesnuffeld en kwamen de deur weer uit met een stapel boeken (leesboeken, informatieve boeken en zelfs aan jongleerset :))

Naast het Boekenfestijn zat de Blokker-magazijn-driedaagse en dus daar ook nog even naar binnen gegaan. Dat was gewoon het hele overschot aan Blokker-assortiment, maar dan met 75% korting ofzo. Heb dus een 24-delig bordenset, stofzuiger, pannenset, aantal messen en een berg handdoeken en washandjes gekocht. Handig voor als ik eerdaags het huis uit ga 😉

Zaterdagavond zijn we naar de honkbalwedstrijd Japan – Spanje geweest. Ik vond het wel kewl, ondanks het gebrek aan sfeer. Nath en d’r vader vonden het iets minder boeiend en zijn dan ook eerder vertrokken. 😀

Zondags hebben we een deel van het terras uitgegraven. Over een week beginnen ze daar met de uitbouw van ons huis, dus we moesten wat voorgraven. Uiteindelijk dus iets van 6 kuub wegschept en weggereden met de kruiwagen. Het is nu dus bijna klaar, nog een paar uurtjes scheppen en dan hebben we overal 70 cm diep gegraven 😀

Zondag kwam er ’s middags nog wat visite, alvast voor m’n vaders verjaardag. Dus lekker druk weekendje gehad 😉