Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

ziet het begin van Batman

Het was lang geleden dat ik een Batman-film gezien had. Maar gister samen met vriend Craggie naar de bios geweest en ‘Batman Begins’ gezien. En mijn verwachtingen werden overtroffen, hij was beter – veel beter – dan ik van te voren gedacht had.

Deze film verteld het verhaal hoe Bruce Wayne Batman is geworden. In tegenstelling tot de vorige films was dit veel meer een verhalende film en minder gefocused op spectakel. Uiteraard wordt er wel gevochten, is er wel actie en zit er wel een badguy in, maar niet zo over-the-top als in de vorige films.

Dit is meer een thriller/drama-film, de sfeer is heel anders. En ook de manier van vertellen en hoe alles wordt benaderd is veel realistischer en serieuzer. Dit komt allemaal ten goede van de kwaliteit. Ik vind dit – met afstand – de beste Batman-film ooit gemaakt.

Eigenlijk is het gewoon een goede film, waar ook nog eens Batman in speelt. In de vorige films draaide alles om Batman, de slechterik en al het absurde spectakel. Nu draaide het om Batman en de persoon áchter het masker. Heel interessant en heel gaaf.

Craggie en ik vertrokken dus ook met een voldaan gevoel. Net als de andere 5 mensen (zo rustig was het in de zaal, wat wil je ook… dinsdagavond :D).

Al-met-al dus een geslaagde avond met een geslaagde film

Vorige

Druk

Volgende

Mac

11 Reacties

 1. :nasty:.

  is er nou al een film van wonderboy? dat is mijn held!!!

 2. skar

  Wonderboy? WTF is dat? 🙂

 3. skar

  Was zelf ook al zo slim geweest, maar toch bedankt 😀

 4. : natys :.

  ben een nbeetje fsz

  sjit
  bene eenn beetje dronken

  zo dat kwam e maakkelokjk iut

  wonder boty was edch te MAN!!!!!!!!!!!!!!

 5. : natys :.

  Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.

 6. : natys :.

  hahahaha wat ben ik seel

  waat bben ik LEUK””!!!!!!!!!!!!!

 7. : natsy :.

  ik heet nasty ytouwens!

 8. : nasty :.

  eindelijk goed… ik kwam er net in een oude post van je acher dat ik nog stted niet kan tpyen

  damn ik ga maar een s mensen op msn lasTing valklen

 9. skar

  Nasty, ben blij dat Rakso een vaste thuisbasis kan bieden als je dronken bent 😀

 10. : nasty :.

  haha ik zie net alle open tabs in mijn browser.. heb gisteren een spoor van vernielingen aangebracht in WebLogLand hahahahaha…

  en typen op zo’n laptop is echt 1000 keer moeilijker dan op een normaal toetsenbord .. en dronken is dat bijna onmogelijk 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén