Afgelopen weekend was weer rustig. Veel dingen gedaan en gooi het – gemakshalve – weer ff in een lijstje:

// Vrijdag was het afscheidsfeestje van een drietal collega’s. Een was al een maand weg, een had donderdag d’r laatste dag en een heeft nog een week te werken. Beetje verspreid vertrek dus 😀
Maar was hartstikke gezellig. Lekker kletsen met collega’s, lekker kletsen met oud-collega’s en zelfs met een toekomstige collega (bij Qi) 😀 Dus was weer een geslaagd feestje en volgende maand de mijne 😛

// Zaterdag zijn we even de stad in geweest. Beetje shoppen, nieuw overhemd gekocht en aantal dingetjes gekeken. Het was heerlijk rustig, waarschijnlijk doordat aan de andere kant van Almere de triathlon was 😀 Daarna nog wat boodschapjes gedaan en de rest van de middag lekker DVDtje (Big Fish). Beetje vage film, maar best goed. ’s Avonds lekker saampjes pizza gemaakt en beetje tv gekeken.

// Zondags ’s ochtends (na het ontbijt) eerst op verjaarsvisite gegaan bij Hazel (de vriendin van Jeffrey). Daarna aantal uurtjes gezeten en toen weer huiswaarts gegaan, moesten nog aantal dingen gedaan worden. Zo heb ik ’s middags de zwanenhals schoon gemaakt, alleen was het weer aansluit heel irritant… hij lekte steeds. Pas na een uur zat hij weer goed :S
En toen nog de regengoot schoon gemaakt en m’n raam (1 hoog, op ladder) schoon gemaakt. En last-but-not-least daarna nog gekookt samen met Nath. Druk dagje dus. Maar wel lekker.

// Doordat ik zondagochtend in de zon had gezeten en ’s middags op de ladder weer in de zon had gestaan, is m’n gezicht nu beetje rood. Beetje verbrand dus. Ach ja, krijg ik ook eens een kleurtje 😀

// Aankomende week staan weer aantal dingen op de plannen: eten bij Craggie, beetje website-klooien met Craggie, bowlen met Nath en d’r familie en aankomende zaterdag (3 september) gaan we naar een honkbal-wedstrijd (Spanje – Griekenland). Veel te doen dus, maar allemaal gaaf 😀