Gisteravond met Craggie weer hard gelopen. Door storm, regen en wind.
Toen we naar buiten stapten en aan onze warming up begonnen, was het al een beetje aan het rommelen. Er vielen al wat grote druppels en hier en daar hoorde je al wat gerommel in de wolken. Maar toen we echt vertrokken en ons rondje gingen lopen, toen werd het pas echt noodweer.

Onweer, bliksem (wel heel mooi), hele grote regendruppels en wind maakten het lopen een beetje afzien. Binnen enkele minuten waren we doorweekt en het ergste was dat onze schoenen begonnen te soppen.

We kwamen dan ook allebei drijfnat en doorweekt terug thuis. Maar we hebben wel gelopen. En eigenlijk was het – als je eenmaal bezig bent – toch ook wel lekker. Beetje apart, je zag niemand en was ook heel mooi om die bliksem door de lucht te zien schieten.
Maar toch hoop ik dat het volgende week weer wat beter weer is, want dat loopt toch prettiger 😀