Een eiland in de oceaan van weblogs

Lijstje

Heb weer aantal korte dingetjes te melden, dus maak het mezelf weer ff makkelijk door het in een lijstje te proppen:

// Ben sinds kort op zoek naar een woning. Heb besloten dat het toch wel eens tijd wordt het huis uit te gaan (ben al bijna 25) en nu dus beetje aan het rondkijken voor iets moois. Mocht iemand dus nog iets weten, laat het horen: woningnood[AT]rakso.nl

// Gisteravond met Craggie en broertje Jasper naar The Hitchhicker’s Guide for the Galaxy geweest. Was wel aardige film. Soms super flauw, maar soms heel grappig. Over het algemeen beetje flauwe humor, maar dat is soms ook wel eens vermakelijk 😀

// Was net beetje door m’n computer aan het bladeren en kwam een aantal schrijfsels van me tegen. Ik heb ooit – in een oud verleden – nog geschreven voor de website DGS-Online. Zie hier mijn brouwsels:

Review van C&C Generals
Preview van Breed
Preview van Half-Life 2
Preview van Riftrunner

En dat was het alweer. Ga nu lekker duiken, morgen laatste dagje voor het weekend. Ben ik wel weer aan toe 😀