Toen ik een jaar of 8 – 9 was, hoorde ik een liedje van Elvis en was direct verkocht. In de platenzaak kocht ik een verzamelalbum (toen nog een LP) van Elvisnummers en sindsdien ben ik een fan. Ik ging zelfs zo ver dat ik platenhoezen kopieerde en in m’n kamer opgehing. Dat was nog voor het CD-tijdperk.

Daarna kwamen een aantal CD’s, maar toen begon m’n fanatisme beetje te zakken, naar een gezonder niveau. Ik begon meer soorten muziek leuk te vinden. Heb zelfs een tijdje gedacht dat ik Top40 leuk vond, maar dat was gelukkig niet zo 😀

En nog steeds heb ik een zwak voor de muziek van Elvis. Sommige nummers – voornamelijk de snellere, meer rock ’n roll – zijn nog steeds heerlijk om te luisteren en mee te galmen in de auto. En vanavond was ik – na het hardlopen – nog wat liedjes aan het beluisteren en zoeken. En toen pas zag ik hoeveel nummers Elvis eigenlijk heeft gezongen. Zie hier maar, hele lijst met al z’n hitsingles (een hele berg) en hier kan je alle nummers welke hij gezongen heeft zien.

En check de muziekmap maar voor een aantal nummers van Elvis. Als het je smaak is tenminste. Voel je niet verplicht 😀