Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

gaat verhuizen

Het hoge woord is eruit: ik ga van baan verhuizenveranderen. Per 1 oktober zal ik niet meer te vinden zijn bij m’n huidige werkgever (Framfab), maar zal ik bij Qi zitten. Daar zal ik de functie van Junior Creative Flash Developer vervullen. Klink kewl he: Junior – Creative – Flash Developer. 😀

Maar die kewle titel is natuurlijk niet de (enige) reden van de overstap. De voornaamste reden is het feit dat ik mij bij Qi volledig kan richten op Flash. Er zitten een aantal senior Flash developers bij Qi waar ik heel veel van hoop te leren.

Het is wel snel gegaan. Anderhalf jaar geleden kwam ik bij Framfab terecht. Eerst stage, toen mijn afstudeerstage en uiteindelijk afgelopen april hier officieel in dienst gekomen. Heb mensen zien komen, mensen zien vertrekken en nu ben ik zelf ook een vertrekkend mens.

Zal Framfab wel missen, maar weet voor mezelf dat dit een goed besluit is. Ik kan bij Qi heel veel leren en veel gave projecten doen. Heb er echt zin in. Zal de mensen bij Framfab zeker missen, maar weet dat dit er ook bijhoort.

Vorige

Vakantie ebt weg

Volgende

Allemaal anders

 1. :haico:.

  Ik herinner me nog dat je het niet begreep dat mensen tijdens hun werk bij Framfab aan het rondshoppen waren bij andere bedrijven om wellicht naartoe over te stappen… nu heb je jezelf schuldig eraan gemaakt… 😀

  Nogmaals: goede keuze in ieder geval!

 2. skar

  Dank je.

  En misschien was ik toen wel niet helemaal eerlijk en deed ik maar alsof 😉

 3. Clapa

  Van harte geflapstaart met je nieuwe baan. Heel veel succes daar. Ik hoop dat je gauw iets vind om op jezelf te gaan wonen maar dat lukt je vast wel.

 4. :haico:.

  Je mag niet liegen naar de baas he… toen was ik nog je baas!

 5. skar

  Haico, ik wil je niet uit je droom helpen… maar je bent nooit m’n baas geweest en zal dat ook nooit worden 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén