Een eiland in de oceaan van weblogs

gaat verhuizen

Het hoge woord is eruit: ik ga van baan verhuizenveranderen. Per 1 oktober zal ik niet meer te vinden zijn bij m’n huidige werkgever (Framfab), maar zal ik bij Qi zitten. Daar zal ik de functie van Junior Creative Flash Developer vervullen. Klink kewl he: Junior – Creative – Flash Developer. 😀

Maar die kewle titel is natuurlijk niet de (enige) reden van de overstap. De voornaamste reden is het feit dat ik mij bij Qi volledig kan richten op Flash. Er zitten een aantal senior Flash developers bij Qi waar ik heel veel van hoop te leren.

Het is wel snel gegaan. Anderhalf jaar geleden kwam ik bij Framfab terecht. Eerst stage, toen mijn afstudeerstage en uiteindelijk afgelopen april hier officieel in dienst gekomen. Heb mensen zien komen, mensen zien vertrekken en nu ben ik zelf ook een vertrekkend mens.

Zal Framfab wel missen, maar weet voor mezelf dat dit een goed besluit is. Ik kan bij Qi heel veel leren en veel gave projecten doen. Heb er echt zin in. Zal de mensen bij Framfab zeker missen, maar weet dat dit er ook bijhoort.