Gister de hele dag druk bezig geweest. Toen we vertrokken uit Belgie was de tent nog helemaal nat van de regen en dat vinden tenten niet zo leuk. Dus hier de tent weer opgezet op het veldje voor huis, het doek keurig schoongeboend en daarna alle vakantierommel uit de kar gehaald en uitgezocht. Daarna wat wasjes aangezet en een beetje aangerommeld.

’s Avond de tent weer ingepakt, hij was mooi droog en schoon geworden en konden hem perfect oprollen en inpakken. Echt kewl dus 😀
Daarna – na het eten – met Nath en d’r vader wezen bowlen. Afgesproken was dat de verliezer van het tweede potje de baan moest betalen en uiteraard verloor ik – met 10 punten verschil – het tweede potje:(
Nath won – met een gigantische voorsprong – het eerste potje, het tweede potje was voor Nath d’r vader en ik was al aardig op weg het derde potje te winnen. Maar na een spare gevolgd door twee strikes was de tijd voorbij en kon ik mijn winning-mood niet meer voortzetten. Helaas 😛

Daarna nog lekker op een terrasje gezeten en toen was het dagje alweer voorbij 😛
Heb nog een paar dagen vakantie, maar is heerlijk zo. Morgen (donderdag) gaan we naar het strand en dan zaterdag ook weer even weg.

Lang leve vakantie 😀