Slaapdronken om precies te zijn. Ja, voordat iedereen denkt dat ik van m’n geloof gevallen ben 😉 Maar gisteravond weer te laat gaan slapen. Op zich niet zoveel geks gedaan, alleen met vriend Craggie filmpje gekeken. Freeze Frame om precies te zijn. Wel aardige film. Hij wordt zelfs vergeleken met Memento, maar dat niveau haalde hij helaas niet.

Voor de film hebben we op Craggie’s nieuwe scooter nog beetje rond gereden. Z’n scooter is niet zo’n flits-jonge-jochies-scooter, maar echt een relaxed ding. Meer zo’n motor-scooter, maar dan met 50CC 😛

Na de film – tegen 23:30 – naar huis gejogged en daar nog beetje gesurft en beetje zitten chatten. Uiteindelijk kon ik mezelf tegen 0:30 in bed motiveren en zes uur later ging de wekker alweer. :S

Toen ik opstond was ik nog helemaal slaapdronken en liep beetje te wankelen door m’n kamer. Zelfs nu – twee uren later – ben ik nog beetje wazig en dizzy. Moet maar weer eens goed op tijd naar bed, want dit werkt niet echt 😀