Aangezien het vandaag – sinds lange tijd – weer heerlijk zonnig was, zijn we met Nath d’r ouders naar het strand geweest. Eerst naar Egmond aan Zee, daar lekker in een strandtent wat gedronken en toen nog even de zee in gedoken.

Het was druk op het strand, maar toch was de duik in het koude water wel lekker verfrissend. Op het strand nog beetje met de volleybal hoog-gehouden (“je mag niet voetballen met een volleybal!”) en daarna zijn we weer vertrokken.

De auto geparkeerd in Alkmaar (kwamen we toch langs) en daarna nog lekker door het oude stadje gewandeld. Beetje winkels gesnuffeld en zelfs nog een rondvaart gemaakt. Stelletje toeristen 😀 Maar was wel lachen, want de bruggetjes waren zo laag dat we elke keer bijna plat op de banken moesten gaan liggen. Was een beetje maf gezicht 😛

Toen ’s avonds nog lekker in een grill-restaurant de dag afgesloten en toen was de dag alweer voorbij. Morgen wordt het beetje rotter weer en m’n vakantie zit er dan ook alweer bijna op. Maandag weer aan de slag. Jeeej :S