Afgelopen weekend weer lekker veel gedaan. Hebben zaterdag bij mij thuis in de tuin een aantal bomen omgehakt en gedumpt bij de Gemeentewerken. Zaterdagavond zijn we naar een gratis optreden geweest in Huizen. Daar bestond de Rabobank 100 jaar en hadden ze voor die gelegenheid een aantal artiesten uitgenodigd: Brace, Boris, Soulvation, Re-Play en Rene Froger.
Brace: niet mijn smaak, stom gerap.
Boris: wel kewl – verbazingwekkend – lekker funky en jazzy muziek… beetje ala James Brown.
Soulvation: klonk wel leuk, maar het geluid was zo slecht afgesteld dat het pijn deed aan je oren, zo afschuwelijk hard was het.
Re-Play: niet mijn smaak, beetje te soft
Rene Froger: beter dan ik had verwacht, zong voornamelijk in het Engels en voornamelijk bekende liedjes. Alleen was hij beetje schor op het einde en de microfoon was vaak aan het rondzingen (= au :()

Het eindigde zelfs nog met een groots vuurwerk, dus onze avond kon niet meer stuk. Was dus wel gezellig, met 7500 man op een groot plein samen genieten van de muziek is leuk 😀

En zondag was onze ‘hangdag’. Heb lekker ontbijtje op bed voor Nath gemaakt, toen beetje boek gelezen, nog even onze fietsen opgehaald en stuk gefietst en toen ’s avonds lekker gegeten en daarna nog een stuk gefietst samen met Nath d’r vader.

Was dus al-met-al een heerlijk weekendje, maar nu is het alweer maandag. Nieuwe week, nieuwe kansen 😀