Een eiland in de oceaan van weblogs

Inhaalslag

Wow. Ik wist dat ik Rakso beetje had laten verslonzen, maar zo erg. Heb een week niks geplaatst. Een week mijn leven niet met Rakso gedeeld. En daar kreeg ik vandaag toch wel beetje wroeging van 😛

Vandaar hieronder even een lijstje met de laatste stand van zaken:

// Vorige week hard gewerkt. Zijn druk bezig met een nieuwe site voor Ambi Pur en eind volgende week komt hij online. Dus zal dan nog wel even roepen, maar hij wordt iig heel gaaf. En ik ben daar mee bezig, want het is Flash 😀

// Zaterdag ff met Nath de stad in geweest en ’s middags nog beetje gewerkt. Zondag zijn we lekker wezen touren. Eerst naar Giethoorn, daar rondgelopen en toen verder. Door Drenthe, langs allemaal kleine dorpjes, over binnenweggetjes. Totdat we er genoeg van hadden en via de snelweg (A28) naar Ermelo gereden zijn. Daar heerlijk tapas gegeten (bij de Schout van Ermel, zeker een aanrader).

// Doordat het druk is op het werk heb ik gister ‘iets’ overgewerkt. Zat er om 9:00 en uiteindelijk ging ik pas rond middernacht huiswaarts. Was op zich wel lekker, muziekje hard aan het lekker doorwerken. Maar op een gegeven moment heb je dat ook wel gehad. Tegen 22:00 is het nog leuk, maar tegen 23:00 wordt het alweer beetje minder. Zeker als je helemaal alleen zit en loopt te zoeken naar een bug die er later niet meer is 😀
Sliep uiteindelijk om 1:15

// Vanochtend om 6:45 ging de wekker alweer en toen zat ik dus weer op m’n werk om 8:45. Uiteindelijk vandaag – uiteraard – ook weer druk bezig geweest, maar ging wel ‘iets’ eerder naar huis. Een kwartiertje vroeger, om precies te zijn 😀

// Zal de rest van de week ook nog wel latertjes worden, want de deadline komt in zicht. Maar ik zal u allen hier op Rakso op de hoogte houden 😀

// Voor de rest alles rustig. Ben beetje met m’n eigen portfolio/CV bezig (in Flash, uiteraard) en dus gewoon lekker aan het rommelen :P. Zodra er iets aardigs te zien is, zal ik een link plaatsen.
En ga zo maar ff lekker filmpje halen ofzo, ff lekker achterover hangen en hopen dat ik nog niet in slaap val 😀