Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Hardlopen

Afgelopen maandag weer hard gelopen. We hadden besloten om eens een andere route te nemen. Eerst door het centrum van Almere Haven gelopen, toen over de sluis en toen langs de sportvelden, over het industrieterrein en toen weer stukje van de oude route opgepakt en toen waren we alweer terug. Uiteindelijk hebben we 42 minuten gelopen. Aanzienlijk meer dan ons oude rondje – wat tussen de 28 en de 31 minuten lag. Achteraf beetje last van m’n voeten, maar voelde wel lekker.

Woensdag weer gelopen – willen namelijk drie keer per week hardlopen – en nu weer andere route gedaan. Wel weer eerst door het centrum, maar toen de andere kant op: langs het strandje, over de dijk, halverwege de dijk er weer vanaf en toen weer terug door het bos. Uiteindelijk waren we 47 minuten bezig toen ik teveel last kreeg van m’n heup en moest stoppen. Onderweg ging het al wel iets stroever dan maandag, kreeg halverwege de dijk al last van m’n voeten, m’n heup begon pijn te doen en ook m’n schouder. Uiteindelijk heb ik dus het laatste stuk naar huis gewandeld – met veel pijn en moeite – en is Craggie nog even doorgelopen. Hij heeft uiteindelijk een uur gelopen, grmbl :@

Nu maar even kijken hoe verder, want heb toch wel snel last van m’n heup de laatste tijd. Misschien dat het aan m’n schoenen ligt, of aan m’n loophouding of misschien toch aan m’n vage ‘holle’ voeten 😛

Vandaag heeft Craggie alleen gelopen, ik had nog teveel last van m’n heup en voeten. Uiteindelijk heeft hij gewoon een uur gelopen, 11 kilometer :S. Ben jaloers, want zou dat ook wel willen. Weet niet of ik dat nu al vol zou houden, maar merk wel dat het steeds makkelijker gaat. Conditioneel dan, want lichamelijk ga ik er eigenlijk steeds meer op achteruit 😀

Hoop wel snel erachter te komen waar het door komt, want vind het eigenlijk wel heerlijk om te hardlopen 🙂

Vorige

Diplomauitreiking

Volgende

Verslag van weekend

  1. :haico:.

    Hardlopen is niet de beste sport om te doen he… zeker niet buiten. Je hebt echt goed (en dus duur) schoensel nodig en dergelijke.

    Daarnaast loop je op oneffen ondergrond waarbij de knie?n, enkels, heupen en vooral de rug flinke klappen krijgt.

    Je kan beter puur alleen op echt effen ondergrond hardlopen met goede schoenen, of op een lopende band in de sportschool (wat ik weer zinloos vind: loop je je naar de t*ring en je komt geen meter vooruit)

  2. skar

    Ik heb ook in oktober goede (dure) hardloopschoenen gekocht. Maar ik heb beetje vreemde voeten (holle voet), dus misschien moet ik een extra zooltje ofzo :S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén