Categorieรซn
General

Goed gezocht

Vriend Tigi heeft altijd al moeite gehad stil te zitten. Vroeger zat hij al thuis te programmeren met als uiteindelijk resultaat een zelfgemaakt spel of een programma waarmee z’n vader z’n postzegelsverzameling kon beheren. Eigenlijk is Tigi het stereotype voorbeeld van een wizzkid ๐Ÿ˜€

Maar nu heeft hij wel iets handigs bedacht. Iets waarvan ik zelfs het nut van inzie. Iedereen ken wel de briefjes in de supermarkt dat iemand z’n kat kwijt is of iets anders is verloren. Of bijvoorbeeld de kleine berichtjes in de kranten als er iets gevonden/verloren is. En daar heeft Tigi nu een website voor gemaakt: www.goedgezocht.nl.

Op de website kan je berichten plaatsen als je iets kwijt bent of juist iets gevonden hebt. Eventueel kan je er zelfs een vindersloon aan verbinden. Heel handig dus, als je iets zoekt ๐Ÿ˜€

12 reacties op “Goed gezocht”

Wat een knappe man is die Stefan toch!
Zo handig, en zo slim bedacht!
Zou hij soms een geweldige muze hebben… ?
Dat moet bijna wel!
Wie zou dat mysterieuze meisje zijn dan…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *