Vandaag was het dan eindelijk zover: ik kreeg m’n diploma en ben nu helemaal officieel klaar met m’n studie. Mag vanaf vandaag dan ook eindelijk de titel ingenieur dragen. Zal het wel niet veel doen, maar toch wel kewl 😛

Na een lange zit – twee uur luisteren naar toespraken over mensen die je toch niet kent – kreeg ik dan het felbegeerde papiertje. Handtekening eronder en borrelen maar! 😀

Nog wat nakletsen met wat docenten, op borrelhapjesjacht met m’n vader en Nathalie en uiteindelijk – op de terugweg – even wat gesnacked bij de BurgerKing.

Was een gezellige avond – ondanks het lange zitten. Lekker gelachen met Nath en m’n vader en kwam uiteraard terug met m’n diploma – en een hele tas vol met spam rommel 😀

Vind het nog wel beetje vreemd, het gevoel dat ik dus nooit meer naar school hoef. Nooit meer verplichte lessen volgen of deadlines voor het inleveren van een project. Heb de afgelopen jaren natuurlijk eigenlijk ook al bijna niet meer op school hoeven zitten, maar toch spookte het soms toch beetje in je achterhoofd rond. En nu is dat ook weg, hoef er nooit meer naartoe 😀

Eindelijk klaar.