Categorieรซn
General

Weekendje Den Haag

Afgelopen weekend lekker weggeweest. Zaterdagochtend vroeg opgestaan en richting de trein gefahren. Nog een keer overstappen in Amsterdam en uiteindelijk kwamen we om 11:03 aan op Den Haag CS. Daar met de tram eerst bij het hotel langs gegaan, ingecheckt, spullen gedumpt, kamer bewonderd – echt heel luxe – en toen richting het Circustheater.

We dachten dat we er dichtbij zaten, want het hotel had vermeld dat het maar 10 minuten lopen was naar Scheveningen. Dat klopte dan ook wel, maar het Circustheater (en het strand en de Boulevard) lagen aan de andere kant van Scheveningen en dat was dan wel weer een stuk verder lopen. Uiteindelijk hebben we dus een klein half uurtje gelopen, onderweg nog ergens broodje gegeten en toen kwamen we bij het Circustheater. Daar onze kaartjes opgehaald, nog even bij de supermarkt wat lekkers gehaald voor ‘s avonds in het hotel en toen begon the Lion King.

Was heel mooi, zeker de opening was om kippenvel van te krijgen. Over het algemeen vond ik hem wel kewl, maar een beetje tegenvallen. Hij was wel mooi – begrijp me niet verkeerd – maar miste toch een beetje het spectakel en de verrassing. Het verhaal is natuurlijk bekend, maar ik had gehoopt dat ze het een beetje hadden aangepast voor het theater. Maar helaas niet dus, het was vrijwel een exacte kopie van de tekenfilm en dat was een beetje een minder puntje.

Na de show hebben we nog een uur over de Boulevard gelopen en onze terugkerende zoektocht naar een goed, niet-te-duur restaurant weer opgepakt. En we kwamen uit bij Grand Tropez. Een of andere restaurantje wat er wel aardig uitzag, alleen leek het wat op een lunchroom – vond ik. Later kwam pas de ware aard naar boven, zo duurde het bijvoorbeeld heel lang voordat we onze bestelling kregen; echt 15-20 minuten voordat we ons drinken kregen. Of dat we bijvoorbeeld ons eten kregen, gelijk wat mayonaise bestelde en eigenlijk de mayo pas 15 minuten later – na veel aandringen – kregen. En toen was ons eten alweer iets afgekoeld. En zo waren er wel meer dingen om over te zeiken, maar zal ik niet doen, want dat geeft een vertekend beeld van het heerlijke weekendje weg.

Na het eten hebben we nog beetje rondgelopen, maar we waren ‘n beetje gaar geworden. Dus toen met de tram terug naar ons hotelletje, daar nog ff lekker tv gekeken en beetje op bed gehangen met zakkie chips en wat fris.

De volgende morgen heerlijk ontbeten met echt alles wat je maar kon bedenken. Om een greep te doen uit wat ik heb gegeten bij m’n ontbijt: brood, broodjes, ei, kaas, ham, komkommer, donuts, mini-pannekoekjes/poffertjes en vruchtenyoghert. Daarnaast was er uiteraard thee, jus d’orange, appelsap en meer. Echt heerlijk :D.

Toen nog bij het Omniversum een filmpje over Alaska gekeken – echt schitterend mooi – en nog lekker over het strand, de pier en de boulevard gelopen. Onze portie vis ook nog even gehad en toen gingen we langzaam huiswaarts.

En toen was ons weekendje alweer ten einde. En u heeft het goed gezien, er zijn helemaal geen foto’s genomen. Niks, nada, noppes. I know, beetje stom, maar boeiend. Jullie moeten maar je fantasie gebruiken hoe het eruit zag ๐Ÿ˜€

6 reacties op “Weekendje Den Haag”

Jep, het was echt een super weekend! Helaas gaan dat soort weekenden altijd zo snel voorbij. Voor je het weet zit je weer in de trein terug naar huis…

P.s Je bent vergeten te vertellen over ons super, super grote bed!

Zodat je elkaar lekker niet voelt?

(kan zelf niet slapen als er iemand tegen me aan ligt, wie het ook is, hoe erg het m’n relatie zou zijn)

Maar.. drop de negatieve dingen uit je bijdrage… nu krijgen we toch beetje het beeld “Het was wel een leuk weekend, maar niet zo door verschillende dingen”

(en men onthoud alleen negatieve dingen ๐Ÿ™‚ )

Zo te zien ben je niet de enige die wat te klagen had over dat restaurant, er staan verschillende matige recenties op die site. Maarja, wie gaat nou de recenties van een restaurant lezen?! :S

En … het bed was heerlijk: “beetje stom, maar boeiend. Jullie moeten maar je fantasie gebruiken hoe het eruit zag”. NEE! BAH!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *