Een eiland in de oceaan van weblogs

Sportief

Afgelopen weekend zijn we weer sportief bezig geweest. Eerst de buikspieren getraind door te vrijdag te borrelen en daarmee afscheid te nemen van twee collega’s (waaronder Paul :().

Toen zaterdag vroeg opgestaan, nog wat boodschapjes gehaald en toen richting Giethoorn / Wanneperveen. Daar was namelijk het bedrijfs/team-uitje van Nath d’r werk/stage.

Na eerst een kopje thee en met een grote punt gebak zijn we gaan kanoën, samen met de collega’s de plassen en slootjes op. Dat was dus al sportief en ’s avonds nog een riant lopend buffet (lopend, is dus ook sportief :P).

Na laat thuisgekomen te zijn, meteen gaan slapen en zondag weer vroeg op voor het ontbijt. Daarna hebben we nog even de route voor Nath d’r schoolkamp gereden (weer sportief bezig) en ’s middags kwamen we een beetje bruiner weer terug 🙂

Toen nog gekookt, naar Nath toe en daar nog beetje sport gekeken (is dat ook sportief?).

Vanochtend ben ik naar het station gejogged, want was iets te laat vertrokken. En Nath gaat vandaag (weer) op de fiets naar het schoolkamp. Die zit de komende drie dagen op een camping omringt door kids 😛

Het hele weekend stond dus in het teken van sporten of iets wat daarmee te maken had 😀