Een eiland in de oceaan van weblogs

Presentatiestress

Het is niet echt stress, maar toch wel heel druk bezig met de voorbereidingen voor m’n eindpresentatie (morgenochtend). Gister de hele dag bezig geweest en uiteindelijk wel een boel opgeschoten. Vandaag nog alles afronden, perfectioneren en dan morgen ook nog ‘even’ presenteren 😀

Deze voorbereidingen hebben toch nog wel wat bijwerkingen. Het ergste vind ik nog dat ik vandaag niet naar de begravenis van Peter z’n opa kan. Maar ik wens Peter en z’n familie veel sterkte en in gedachten ben ik bij jullie.

Daarnaast ben ik – omdat ik thuis werk – afhankelijk van meerdere factoren. Omdat mijn eigen computer nog steeds dood in een hoekje ligt, mocht ik mijn broertjes computer gebruiken. En daar dank ik hem heel hartelijk voor.
Daarnaast kan ik de laptop van m’n moeder gebruiken om te presenteren, bedankt mam.

En last-but-not-lease is daar Paul wiens hulp ik altijd heel erg kan waarderen. Schaam me nog steeds dat ik hem vergeten ben te vermelden in mijn dankwoord :S En vanochtend heeft hij ook weer een berg bestanden lopen uitzoeken op m’n werk en mij deze toegestuurd. Dus heel erg bedankt, Paul 😀

Zo. Nu vandaag nog verder met de presentatie. Heb nog ‘maar’ 9 uur en dan – vind ik – moet hij helemaal klaar zijn. Vandaag is dus beetje vreemde mix van presentatie (inhoudelijk en uiterlijk), verjaardag van Nathalie d’r vader en de begravenis van Peters opa.