Een eiland in de oceaan van weblogs

Het is af

Eindelijk, na vele maanden werken is het zover: m’n afstudeerscriptie is afgerond. Heb er de laatste tijd niet over gehad, maar toch al sinds februari ermee bezig. De afgelopen week elke avond tot laat druk bezig geweest. Bijna elke avond na werken nog even blijven zitten en aan m’n scriptie gewerkt. En nu is hij eindelijk af. Klaar. Voltooid. 😀

Maar ben er niet helemaal 100% tevreden over. Morgen was de deadline, dus vandaag moest ik hem echt afhebben.

En waar ik bang voor was gebeurde: toen alles uitgeprint en ingeboden was, kwam ik erachter dat ik iets vergeten was: ik was vergeten Paul in de dankbetuiging op te nemen. Woops :S
Terwijl hij me tijdens m’n afstudeerstage juist veel geholpen heeft. Daarom hierbij openbaar mijn excuses en alsnog heel erg bedankt voor je hulp, Paul. En zal het nooit meer doen. 🙂