Een eiland in de oceaan van weblogs

Heet en barbecue

Afgelopen weekend was het heet. Bloedheet. Zon brandde fel en je moest oppassen om niet te verbranden. En heb nu in vier dagen tijd, drie keer gebarbecued. Eerst donderdag op de verjaardag van Dick, toen gistermiddag naar familie van Nath – op de Veluwe – waar we de hele avond gezellig met z’n allen gegeten en gekletst hebben (eten was idd weer barbecue) en vanavond ook weer. Voornamelijk de restanten van gisteren en daarnaast nog beetje zelf dingetjes geprutst (zoals een broodje met mozzarella, parmaham en tomaat uit de oven). Was heerlijk, lekker in het zonnetje en lekker kleine hapjes eten. 🙂

Om te vieren dat ik geslaagd ben ga ik waarschijnlijk eind juli of eind augustus (moet nog ff een goede datum prikken) ook weer barbecueën. Maar kan voorlopig even geen barbecue meer zien 😀