Een eiland in de oceaan van weblogs

Ff makkelijk

Vandaag maak ik me er weer even makkelijk vanaf, ik produceer gewoon weer een lijstje. Hoef ik geen mooie posts te bedenken, maar kan ik er gewoon op los typen.

// Van de week kwam m’n nieuwe harde schijf. Zoals ik al eerder beschreef verliep het installeren daarvan niet helemaal vlekkeloos, maar ik dacht het opgelost te hebben. En u leest het goed: ik dacht het opgelost te hebben. Want later bleek dat het niet m’n nieuwe harde schijf was die problematisch deed, maar m’n moederbord – voor de verandering – die nu weer flipte. Dus nu ga ik die weer terugsturen en zit ik weer aantal weken zonder computer. En zo blijf ik bezig 🙁

// Gister heb ik meegelopen met de Avondvierdaagse. Samen met Nath en half haar basisschool de 5km gelopen. Was wel grappig, maar heel vermoeiend door het langzame sjok-tempo. Daarna nog even met alle juffen op een terrasje gezeten. Was eigenlijk nog gezelliger dan de Avondvierdaagse zelf 😀

// Komend weekend (morgen dus) gaan we naar Den Haag. Zaterdagochtend met de trein erheen, dan ’s middags naar een voorstelling van de Lion King (de musical) en daarna ’s avonds slapen in een hotelletje. Zondagmiddag/avond weer terug. Heerlijk. Heb er echt veel zin in. Kewle musical, even rust en even weer wat anders.

// Paul heeft weer eens een weblog. Wordt beetje terugkerende post, eens per maand start Paul weer een nieuwe weblog en die gaan steeds verloren 😀

// Voor de rest van de week de hele Matrix-trilogie en alle making-offen gekeken. De film was uiteraard super kewl, maar de achtergronden waren eigenlijk net zo kewl. Dan pas zie je hoeveel werk er in is gaan zitten.

Dat waren weer even kort wat puntjes. Kort samengevat ben ik de afgelopen week dus vooral – naast werken – bezig geweest met m’n PC fixen (wat niet gelukt is) en de Matrix kijken 😀

Van het weekend dus lekker weg en daar horen jullie maandag meer over. Oi 😀