Een eiland in de oceaan van weblogs

Eindelijk orde

Toen ik vanavond thuiskwam lag er weer een pakje voor me klaar. Deze keer was het m’n langverwachte harde schijf. Na deze voorzichtig uitgepakt te hebben kwam ik erachter dat ze me in plaats van 200 GB zelfs 250 GB hadden gestuurd. Dat krijg ik dus echt nooit vol :D.

Maar hem – na het eten – in m’n nieuwe kast geplaatst en toen zette ik m’n vernieuwde computer voor het eerst aan.

En hij deed het niet.

Kreeg foutmelding na foutmelding en snapte niet waar het aan kon liggen. Om een lang verhaal kort te maken: ben van 19:00 tot 0:00 bezig geweest (met drie kwartier tussenpauze om te hardlopen) om hem aan de praat te krijgen. Van alles geprobeerd. Van gewoon even de computer herstarten tot alles eruit schroeven en los testen. Wat een geklooi. En wat was uiteindelijk de oplossing: de BIOS (besturing van je moederbord) resetten.
Dit had ik al gedaan, dacht ik, maar niet goed dus.

Ach ja, ben nu wel blij dat ik niet m’n moederbord weer terug moet sturen ter reparatie ofzo. Want ik BLIJF bezig 😛