CategorieΓ«n
General

zingt voor Annelies

Vanochtend ging om 6:00 de wekker. Idioot. Maar dat was gedaan met een reden: Annelies d’r verjaardag. Annelies is de vrouw van m’n vader en dus eigenlijk m’n stiefmoeder – maar dat klinkt altijd zo negatief en zo noem ik d’r dan ook niet.

Vandaag werd ze weer een jaartje ouder, 52 om precies te zijn. En daarvoor heb ik gisteravond slingers opgehangen, kwam ik vanochtend om 6:04 uit m’n bed, maakte ik samen met m’n broertje Jasper een ontbijtje en zongen we ‘Lang zal ze leven’ in de gloria slaapkamer. Ook gaven we haar d’r zelf uitgezochtte cadeautjes πŸ™‚

Nu – 20 minuten later – typ ik dit felicitatieberichtje en ga me zo maar eens aankleden om naar m’n werk te gaan. Tja, vroeg opstaan is rot maar heeft ook z’n voordelen πŸ˜€

13 reacties op “zingt voor Annelies”

lees in column hiernaast —>

25.04.2005
. Trots op Nath…
Hoef hier niet uit te leggen waarom. Ben altijd al trots op m’n meissie, maar nu weet Nath waarom ik dit roep

UITLEG UITLEG UITLEG UITLEG!!!

Sjeez… dat is nieuws van twee weken geleden ofzo. Volgens mij was het omdat Nath voor een assesment op school een 10- gekregen had. Ze had een les gegeven (zit op de PABO) en die ging perfect. Daarna een reflectieverslag geschrevne en uiteindelijk de reactie van de leraar gekregen dat het perfect was. Dus was trots πŸ˜€

Gezellige boel hier met Nasty…
Het is natuurlijk heeeeeel belangrijk om je bezig te houden met iemands anders leven “dan dat van jezelf” h?.
Groetjessssssssssssss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *