Een eiland in de oceaan van weblogs

Weer een lijstje

Afgelopen dagen had ik niet zoveel te melden en dus ook niks gemeld 🙂
Maar nu toch maar even een korte update, want het kan toch niet dat ik bijna een week niks post?

// Afgelopen donderdag en vrijdag zat ik ziek thuis. Ik had weer last van duizelingen en was licht in m’n hoofd. Het begon woensdagavond al, dus ik ga morgen (dinsdagochtend) even naar de dokter. Misschien iets van ijzertekort ofzo? We zien wel.

// Ben weer helemaal into HalfLife2. Zoals ik vorige week al riep vond ik dat ik de draad weer moest oppakken en dat heb ik dus gedaan. Ben weer begonnen met de Singleplayer-campagne (het verhaal) en daarnaast ook eens online gesnuffelt. Zelfs nog even met Paul online onze meningverschillen uitgevochten. Was kewl, moeten we vaker doen 😀
Vooral de gravitygun is gaaf (voor de insiders).

// Gisteravond met Nath naar The Pacifier geweest. Wel leuke film, typische Disney humor, maar niet kromliggend goed.

// Voor de rest dit weekend beetje rustig aan gedaan. Nog wat LOST afleveringen gekeken en beetje met Flash gerommeld.

Nou, weer lijstje met korte puntjes. Morgen begint m’n eerste werkdag waarin ik volledig inzetbaar zal zijn. Eens zien wat ik ga doen, hoop iets met Flash 😀