Een eiland in de oceaan van weblogs

Weekendje toeren

Zoals ik vrijdag al riep waren we – Nathalie, m’n moeder, Herman en ik – dit weekend in Limburg. Om precies te zijn in het plaatsje Beers, vlakbij Cuijk. Hier stonden we op een camping, omdat er zaterdag een puzzelrit/rally was van de Z/ZX-club.

Dus vrijdagavond – na het werk – spullen in de auto gepropt en richting de camping gereden. Na kleine twee uur rijden – inclusief tussenstop bij de MacDonalds om te eten – kwamen we daar tegen 21:15 aan. De tent opgezet, ingericht, de camping verkend en toen nog even gezellig voor de tent gezeten. Helaas begon het ’s avonds beetje te regenen en ’s nachts zelfs stormen. Maar de volgende dag – zaterdag – was het weer heerlijk. Rustig ontbeten en toen gingen we richting het verzamelpunt. Daar aangekomen stonden er een stuk of 10 mooie glimmende auto’s te wachten. Allemaal Datsun/Nissan en allemaal van het Z/ZX-type, behalve m’n moeder en Nathalie; die reden in een Ferrari-rode Ford Fiesta 😀

Na een paar uur rondgereden te hebben, vol met puzzels, aanwijzingen en foto’s kwamen we bij het einddoel aan. En wat bleek: wij hadden de meeste foto’s goed, dus gewonnen 😛 En m’n moeder en Nathalie? Die werden eervol tweede. Dus onze dag kon niet meer stuk.

’s Avonds nog lekker gegeten bij de Korenbeurs in Cuijk. Heerlijk restaurant; fantastische bediening, super lekker eten en hartstikke gezellig. Zeker een aanbeveling, mits je beetje in de buurt ben. Want twee uur rijden is toch wel beetje ver als je lekker uiteten wilt 😀

Zondag lekker uitgeslapen en toen rustig de tent en alle spullen ingepakt en toen konden we weer terug. Uiteindelijk ’s middags nog lekker bij Nath beetje gehangen en toen was het weekend alweer voorbij. 😛