Een eiland in de oceaan van weblogs

Te warm

Ongeveer twee maanden geleden besloot m’n harde schijf dat het mooi geweest was. Hij hield ermee op. Toen dus nieuwe harde schijf gekocht – de oude moet ik nog steeds terugsturen naar de fabriek – en weer opnieuw begonnen.

Maar afgelopen vrijdag begon die nieuwe harde schijf ook al gebreken te vertonen. Dit gaf aan dat hij er binnenkort ook mee gaat stoppen. En dat al na twee maanden, vond ik wel beetje snel.

Voorheen had ik nooit last van falende harde schijven en nu ineens binnen zo’n korte tijd twee? Vond ik beetje te toevallig. Dus ben eens gaan onderzoeken wat de oorzaak ervan kan zijn. En waarschijnlijk koel ik de boel niet goed genoeg. Hoogst waarschijnlijk produceren alle nieuwe onderdelen zoveel warmte dat m’n oude koeler en kast het niet meer aan kunnen. Dus heb gekeken naar een nieuwe kast en het is deze geworden.

Hij wordt waarschijnlijk in de loop van volgende week bezorgd. En dan moet ik dus snel m’n harde schijven (ja, allebei) gaan omruilen :S