Een eiland in de oceaan van weblogs

Nieuwe schijf in aantocht

Lang lang geleden – twee maanden geleden – ging m’n harde schijf kapot. Gelukkig had ik nog garantie, dus kon ik een RMA aanmaken. Ik kon dus gewoon mijn kapotte harde schijf naar de fabriek terugsturen en zou dan een nieuwe krijgen. Maar omdat ik een RAID0-setup (meerdere harde schijven die elkaar spiegelen) wilde opzetten, heb ik toen eerst een nieuwe besteld en daar alle data die ik terug kon krijgen op gezet. Toen hoefde ik alleen nog maar m’n kapotte harde schijf terug te sturen.

Dat is inmiddels alweer bijna twee maanden geleden en m’n harde schijf ligt nog steeds keurig te wachten tot hij verzonden wordt. En nu heb ik sinds afgelopen vrijdag twee kapotte schijven thuis liggen :S Eentje die ik terug moet sturen naar Maxtor en eentje die ik terug kan sturen naar de leverancier.

Heb vanmiddag naar Maxtor gebeld en kunnen regelen dat zij mij eerst een nieuwe harde schijf toesturen. Dan kan ik die verpakking gebruiken om mijn kapotte terug te sturen.

Ik krijg dus sowieso wel twee nieuwe schijven, alleen duurt nog even 🙁

Daarnaast net mailtje gekregen dat m’n nieuwe kast in aantocht is. Hopelijk staat er dus van de week een mooie, zwarte, glimmende kast te wachten om ingericht te worden 😀