Een eiland in de oceaan van weblogs

Lijstje (6)

// gisteren m’n ActionScript-boek ontvangen. Is heel interessant en hoop er veel van te kunnen gebruiken.

// morgenmiddag is het zover. We gaan dan lekker op vakantie en komen zondag weer terug.

// heb – op verzoek van een aantal bezoekers – de cookie-ondersteuning ingebouwd. Nu blijft dus je naam bewaard als je hebt gereageerd. Moet binnenkort maar weer eens wat onderhoud aan Rakso plegen. De achterkant ziet er qua programmeerwerk (classes etc) beetje rommelig uit. :S

// gisteravond de eerste aflevering van ‘American Dad’ gezien – op aanraden van Shark. Dat is getekend door dezelfde mensen die ‘Family Guy’ maakten. Een hele grappige serie, is ook op de Nederlandse tv geweest. Maar American Dad is net weer iets anders. Iets andere setting, iets andere mensen, maar precies dezelfde kewle humor. Was dus weer lachen geblazen 😀