Een eiland in de oceaan van weblogs

Gigantische lijst

Ja, het is alweer het einde van een werkweek. M’n laatste post was vier dagen geleden. Had niet zoveel te melden – dacht ik. Maar nu ik aan het typen ben, toch aardig wat puntjes die me bezig houden.

Dus ik gooi het maar weer eens in een lijstje. Een lijstje meer of minder vinden we ook niet erg, toch? Houdt de boel weer overzichtelijk. Dus zet je schrap, want het is behoorlijk veel geworden 😀

// Afgelopen week was m’n eerste echte-echte-echte werkweek. Was al sinds begin april in dienst, maar nu moest ik echt werken voor m’n geld.
Voor deze week was ik vooral met m’n afstudeerstage en m’n scriptie bezig, maar vanaf afgelopen dinsdag kon ik ingezet worden op echte projecten. En daar werd goed gebruik van gemaakt. Zal het de komende weken ook wel lekker druk krijgen. Er komt heel wat – voornamelijk Flash – werk aan. En dat is super kewl 😀

// Wanneer ik niet werkte – ’s avonds dus – dan was ik voornamelijk veel te vinden in City 17. Dat is een fictieve stad, te vinden in HalfLife 2. Ik liep daar rond, schoot op enge zombies, reed rond in een buggy en had vooral veel lol met de gravity-gun. Man, wat is dat gaaf! Granaten teruggooien naar de vijand, dozen oppakken, tafels opstapelen. Echt stoer 😀

// Vorige week had ik The Matrix Ultimate Collection besteld bij de FreeRecordShop en kreeg vandaag de bevestiging: zaterdag ligt hij op me te wachten, bij de FreeRecordShop in Amsterdam (vlakbij m’n werk). Ga hem maandag na het werk dus ophalen. Woohoo… gewoon 10 DVD’s met Matrix-shit 😛

// Aankomend weekend (morgenmiddag dus) ga ik samen met Nath, m’n moeder en Herman een puzzelrit rijden in Brabant, Limburg en Gelderland. Deze puzzelrit – van ongeveer 100 km – gaan we zaterdag rijden.
Mocht je me zoeken het aankomende weekend, dan kan je me hier vinden. Is alleen voor het overnachten, want vrijdagavond komen we aan, zaterdag rijden we die puzzelrit/rally en zondagochtend gaan we na het ontbijt weer terug. Maar wel vol weekendje dus.

// Gister was de premiere van de laatste langverwachtte episode van Star Wars. En deze Nederlandse premiere was eens niet in Amsterdam of Rotterdam, maar in de wannabe-stad Almere :D. Ik kan dus niet wachten om hem te zien. Lijkt me geweldig, ben stiekem beetje SW-fan (en Matrix-fan) 😀
Maar ik moet toch nog even wachten. Tot aanstaande woensdag, want dan ga ik met vriend Craggie erheen. Als er nog plaats is, snel ff reserveren dus. 😛

// Momenteel is de E3 weer bezig. Deze grootste games-beurs zorgt altijd voor veel rumoer in de game-scene. Er gebeurd altijd gigantisch veel op game-gebied rond de E3 en dagelijks stromen de game-nieuwtjes weer over het internet.
Nu helemaal omdat de grote developers (Sony, Nintendo en Microsoft) alledrie hun nieuwe console hebben aangekondigd. Er breken dus weer gouden tijden aan voor ons, gamers. Voor een overzicht van al het E3-geweld check hier. Pas op, want het zijn op moment van schrijven al 340 nieuwtjes :S

// Als laatste puntje wil ik nog even melden dat Nath en ik helemaal gek zijn van Lost. Deze tv-serie is echt geweldig. Elk weekend bekijken we een aantal afleveringen. Ja, ik heb ze gedownslurpt van het internet. Maar het is dan ook echt zo spannend, we kunnen elke keer niet wachten op de volgende aflevering. Voor de mensen die ook ‘beetje’ Lost-gek zijn, hier wat achtergrondinformatie per aflevering. Echt heel kewl om te lezen – mits je de serie volgt.

Nou, volgens mij was deze berg informatie wel genoeg om het gat tussen de laatste post en deze op te vullen, toch? Ik ga ff lekker douchen – net gejoggen – en dan morgen na het werk richting de camping 😀

Ik groet u en tot snel 😛